Demi van Wijk

Demi van Wijk

Foto van Demi van Wijk

Contact informatie

Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies


Sinds 2014 ben ik actief in de Beuningse politiek voor de partij Beuningen Nu & Morgen. Ik wil onze inwoners graag meer betrekken bij de politiek, vooral de jongeren. De politiek is veel breder dan een paar mensen in een spreekwoordelijke ivoren toren.
Sinds 2013 studeer ik bestuurskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, een brede studie gericht op de publieke sector. Tevens ben ik actief vrijwilliger bij de Stichting Leergeld 2stromenland, een organisatie die probeert te voorkomen dat kinderen in een sociaal isolement terecht zullen komen. Ook ondersteun ik de Stichting Stedenband Beuningen-Mikolów, die de relatie met onze zustergemeente in Polen onderhoudt.
In mijn vrije tijd speel ik hockey bij MHCB. 
U kunt mij via de sociale media bereiken voor vragen!

Laatste tweets

 • Demi van Wijk tweet:

  Boomfeestdag Weurt, 6 bomen geplantšŸŒ³! @gem_Beuningen @BeuningenNenM

  http://t.co/0dxVyoAqpu

  18-03-2015

 • Demi van Wijk tweet:

  RT @BeuningenNenM: College opgeroepen om in gesprek met @WoonzorgNL jongerenhuisvesting en eventueel aanvulling van huidige bewoners mogeliā€¦

  27-01-2015

 • Demi van Wijk tweet:

  @CathyvanBeek56 beste mevr. van Beek, graag zou ik uitnodigen voor het symposium van de bestuurskunde vereniging BOW. Hoe kan ik u bereiken?

  14-01-2015

 • Demi van Wijk tweet:

  @sunlongkey Meneer Keijzers, ik zou u uit willen nodigen om te gast te zijn als spreker op het symposium van BOW! Waarop kan ik u bereiken?

  17-12-2014

 • Demi van Wijk tweet:

  @jadedriessen @sofiehul ik heb helenaal geen mailtje gehad, maar ik heb wel woensdag een gesprekxxx

  03-04-2012

Meer tweets van Demi van Wijk