Breng uw idee tot leven op de Motiemarkt

Hoe werkt de motiemarkt?
Wanneer u zich aanmeldt, krijgt u een kraam op de motiemarkt met daarop uw naam en het onderwerp van uw idee. Raadsleden bezoeken uw kraam. Ze gaan met u in gesprek om te zien of uw idee interessant is. Aan u om een raadslid te overtuigen van uw idee. Vindt het raadslid uw idee interessant en is er een ‘match’? Dan ondertekenen u en het raadslid een marktformulier. Deze levert u in bij de marktmeester, de burgemeester. Hierna werkt het raadslid samen met u aan het schrijven van een motie.

Wanneer is de motiemarkt?
De motiemarkt vindt plaats op donderdag 27 september van 19.30 uur tot 22.00 uur in de hal van het gemeentehuis in Beuningen, Van Heemstraweg 46.

Aanmelden
Heeft u een idee of plan voor de motiemarkt? Meld u dan vóór donderdagmiddag 13 september 12.00 uur aan via griffie@beuningen.nl. Na deze tijd kunt u zich niet meer aanmelden.

Hoe meld ik mijn idee aan?
U meldt uw idee aan via dit formulier.

Versturen formulier
U kunt het formulier waarmee u uw idee aanmeldt op drie manieren versturen.

• U vult het formulier digitaal in en slaat dit op. U mailt het ingevulde formulier naar griffie@beuningen.nl.
  • U print het formulier uit en vult deze in. U mag het formulier afgeven bij de receptie van het gemeentehuis of u verstuurt deze per post naar:
    Gemeente Beuningen
    t.a.v. griffie
    Antwoordnummer 9009
    6640 ZX BEUNINGEN
    (postzegel is niet nodig)

Spelregels
Voor het aanmelden van uw idee gelden een aantal spelregels. Deze spelregels leest u hier.

Vragen
Heeft u vragen over de motiemarkt? Kijk dan eens in deze vraag- en antwoordlijst. Komt u er niet uit? Dan kunt u uw vraag stellen via griffie@beuningen.nl of bel naar 14 024 en vraag naar de griffie.